Превентива

Сите долу наведени дијагнози успешно се санираат,единствениот услов е навремено дијагностицирање !   Сколиоза Кифоза Лордоза Пектус екскаватум (Вдлабнат граден кош) Пектус Каринатум (Испакнат граден кош) Вродени деформации на колкот Вродени деформации на колена Вродени деформации на стапала  

Read More