Остеоартритис

Остеоартритис Претставува најчестата форма на артритис, кој влијае на милиони луѓе ширум светот. Тоа се случува кога заштитната ‘рскавица на краевите на вашите коски се намалува со текот на времето. Остеоартритисот може да го оштети зглобот во вашето тело, нарушувањето најчесто ги зафаќа зглобовите во вашите раце, колена, колкови и ‘рбет. Симптомите на остеоартрити обично…

Read More

Услуги

Физикален преглед на цело тело кај возрасни  Физикален преглед на цело тело кај деца  Физикален преглед на цело тело кај бебиња  Ултразвучна дијагностика на мускулоскелетен систем кај возрасни  Ултразвучно пратење на состојбата и напредокот на колковите кај бебиња  Интраартикуларна апликација на медикаменти  Пункција  Репозиции на фрактури  Апликација на гипс и гипсени лонгети  Мини хирушки интервенции …

Read More