Услуги

Физикален преглед на цело тело кај возрасни  Физикален преглед на цело тело кај деца  Физикален преглед на цело тело кај бебиња  Ултразвучна дијагностика на мускулоскелетен систем кај возрасни  Ултразвучно пратење на состојбата и напредокот на колковите кај бебиња  Интраартикуларна апликација на медикаменти  Пункција  Репозиции на фрактури  Апликација на гипс и гипсени лонгети  Мини хирушки интервенции …

Read More